/ -SHUTTERSTOCK
07/08/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Unikatni manikir za kratke nokte koji će obilježiti avgust 2024.

Ako volite kratke nokte (vrlo su praktični, između ostalog), pronašli smo prelijepe ideje za manikir koji će vas izdvojiti od ostalih. Gradijent je ponovo u modi, kao i šljokice i naljepnice.

Cvijeće ostaje najpopularniji dizajn i za drugi dio 2024. Mogu se lijepo prikazati na kratkim noktima kombinovanjem kontrasta boja.

Ako imate vremena, strpljenja i neophodan alat, i sami možete napraviti fantastičan manikir. Pustite ruku i oslobodite kreativnost koja leži duboko u vama. I zapamtite, samo njegovane ruke i nokti izgledaju lijepo. Vodite računa o zanokticama (obavezno koristite ulja i kreme koji ih omekšavaju, a zatim ih samo potisnite drvenim štapićem).

Prije nego što nanesete lak u boji, premažite nokte hranljivim i učvršćujućim baznim lakom. U prodaji ih ima bezbroj i sigurno ćete naći lak koji odgovara vašim zahtjevima. Kada su detalji u pitanju (cvjetići, zvijezde i ostali ukrasi) možete koristiti nalepnice za nokte ili ih iscrtavati pomoću tanke četkice i štapića. To može biti jako zabavno i definitivno ćete dobiti unikatan manikir. I na kraju ne zaboravite premaz koji će dati sjaj i omogućiti da manikir što duže traje. Ekskluzivnost i dobar ukus odaje manikir sa geometrijskim oblicima, linijama i natpisima. Takav dizajn može imati i kontrastne i meke boje – sve će biti prikladno i nestandardno. Svaki nakit će odgovarati takvim noktima: i narukvice i prstenje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 05:09