Bojana Gojković / -FOTO: COK
27/07/2024 u 15:47 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bojana Gojković zaustavljena u šesnaestini

Mlada Budvanka je na otvaranju bokserskog turnira u dvorani "Pariz Nord" poražena jednoglasnom odlukom sudija od Van Hsijen Ven sa Tajpeha

Crnogorska bokserka Bojana Gojković nije uspjela da se plasira u osminu finala kategorije do 54 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu.

Mlada Budvanka je u šesnaestini finala, na otvaranju bokserskog turnira u dvorani "Pariz Nord" poražena jednoglasnom odlukom sudija od Van Hsijen Ven sa Tajpeha, od koje je nedavno izgubila i u kvalifikacijama za Igre u Parizu, ali je  nakon žalbe crnogorska bokserka ipak dobila specijalnu pozivnicu.

Dala je mlada Budvanka sve od sebe, hrabro se borila, napadala, ali je ipak 17 santimetara visočija i šest godina starija dvostruka svjetska šampionka i olimpijska vicešampionka bila nepromostiva prepreka.

Rival bokserki sa Tajpeha u osmini finala biće prva kosturašica, Bugarka Stanimira Petrova, koje bila slobodna u prvoj rundi u Parizu.

Mlada Budvanka je prva bokserka iz Crne Gore koja je učestvovala na Olimpijskim igrama.

I srpska bokserka Sara Ćirković zaustavljena je na startu kategorije do 54 kilograma. Ona je poražena od Žipong sa Tajlanda, odlukom sudija 4:1.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 20:59