Dejan Lazović / -FOTO: VPSCG
01/08/2024 u 18:12 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lazović: Što prije zaboraviti ovaj meč, okrećemo se duel protiv SAD

"Ajkule" nakon peteraca poražene od Italije

Opet sreća nije bila saveznik vaterpolista Crne Gore.

Kao i protiv Grčke, izgubili su nakon peteraca.

Opet dobra igra nije krunisana pobkjedom.

- Još jedan težak meč, mislim da smo odigrali dobro, posebno u odbrani. Držali smo kontrolu, koju smo malo izgiubili u trećoj četvrtini, ali smo u posljednjoj se vratili u meč, imali kontrolu dešavanja u bazenu i imali šansu da dobijemo utakmicu van peteraca. Nismo uspjeli, drugi bolan poraz, ali ne mijenja ništa. Sljedeći meč je sa SAD i pobjeda u tom meču nas vodi dalje. Šteta, glavu gore, treba da nastavimo ovako - istakao je Vladan Spaić.

Golman Dejan Lazović žali za propuštenom šansom da se upiše trijumf.

- Odigrali smo opet odlično, ali je izostalo da prigvedemo utakmicu kraju. Na peterce smo izgubili, ali smo uzeli bod. Ovo treba što prije zaboravimo i da se okrenemo ka utakmicu perotiv selekcije SAD. Greške na ovom nivou se brzo kažnjavaju. Imali smo svoje šanse propustili smo ih, kasnije primimo gol i to je to. Italija je fantastičan tim, igrali smo egal sa njima, a sa jednom realizacijom smo mogli da dobijemo. Za ovo se živi, radi i trenira, moramo da idemo dalje.

Selektor Vladimir Gojković je zadovoljan izdanjem svog tima protiv Italije.

- To je utakmica koja odlučuje. Nadao sam se da danas možemo da dobijemo, čestitam igračima na velikom borbenošću. Dali su sve od sebe, peterci su lutrija, ali sljedeći meč svakako ne smijemo da izgubimo. Moramo da dobijemo SAD da prođemo u četvrtfinale, dobra su ekipa, znamo šta možemo da očekujemo. Tražili smo prolaz u četvrtfinale kroz ove tri utakmice, tražićemo i u meču protiv selekcije SAD, poslije kojeg nema popravnog - jasan je Gojković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 23:57