Milatović i Dukić / -FOTO: COK
11/08/2024 u 14:17 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milatović: Sportisti na OI na najbolji mogući način predstavili Crnu Goru svijetu

On je, poslednjeg dana Ljetnjih olimpijskih igara, uz zahvalnost, uputio najsrdačnije čestitke svim sportistima koji su branili boje Crne Gore u Parizu

Viteškom borbom, zalaganjem, odnosom prema timu, protivnicima i državi na najbolji mogući način predstavili ste Crnu Goru svijetu, poručio je predsjednik Jakov Milatović crnogorskim sportistima koji su nastupili na Olimpijskim igrama u Parizu.

On je, poslednjeg dana Ljetnjih olimpijskih igara, uz zahvalnost, uputio najsrdačnije čestitke svim sportistima koji su branili boje Crne Gore u Parizu.

Milatović je kazao da su crnogorski sportisti na najvećoj planetarnoj smotri sporta, pokazali raskošni talenat, prkosno stali rame uz rame sa najboljima i još jednom svima u Crnoj Gori podarili osjećaj ponosa.

- Dostignuća iz Pariza neka vam budu motiv, da već od sjutra, svoju energiju i fokus usredsredite ka tome, da na narednoj Olimpijadi u Los Anđelesu ostvarite još veće ciljeve i obradujete sve koji vas srcem i dlanovima podržavaju i prate - rekao je Milatović.

Prema njegovim riječima, obaveza je države, da u narednom periodu sistemskim ulaganjima u sport, dodatno unaprijedi infrastrukturu, obezbijedi adekvatne uslove za treninge i takmičenja i da podrži sportske radnike, stručnjake i talente.

- Time će se stvoriti ambijent u kojem će sportisti u našoj zemlji imati priliku za razvoj i postizanje vrhunskih rezultata na budućim takmičenjima. Dragi olimpijci, hvala vam na postignutim rezultatima i nastavite da budete najbolji predstavnici naše države - rekao je Milatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:05