Iga Švjontek / -FOTO: EPA
08/08/2024 u 10:48 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Švjontek: Plakala sam šest sati bez prestanka nakon poraza od Dženg

Poljakinja ne može da prežali što u Parizu nije uzela zlatnu medalju

Nedelju dana nakon šokantnog poraza u polufinalu Olimpijade od Činven Dženg, najbolja teniserka svijeta Iga Švjontek govorila je ne krijući razočaranje što nije mogla da odnese zlatnu medalju iz Pariza.

- Plakala sam šest sati bez prestanka poslije poraza. Trebalo mi je nekoliko dana da se sredim, suočim sa ovim neuspjehom, toliko emocija je u meni... radost za bronzu, tuga, razočarenje, zadovoljstvo.... Ne mogu da objasnim šta tačno osjećam, ali znam da sam očekivala zlato i nisam uspjela da ga osvojim - rekla je Švjontek.

Poljska teniserka smatra da je veliki pritisak koji je osjećala tokom Olimpijskih igara doprinjeo da poklekne u ključnim trenucima.

- Cio život igram tenis za sebe. Sada sam igrala za svoje trenere, za svoju zemlju, za sve poljske navijače širom svijeta. Nisam mislila da će to imati mnogo uticaja, ali kada sam stigla u Pariz, bila sam iznenađena kako sam se osjećala. Imala sam preveliki teret na sebi, činjenica da sam igrala za toliko ljudi me je spriječilo da igram najbolje što mogu - prokomentarisala je Iga Švjontek.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 18:09