Petar Tešanović / -FOTO: VPSCG/KRSTO VULOVIć
30/07/2024 u 21:27 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tešanović: Okrećemo se meču sa Italijom

"Ajkule" poražene od Grčke (17:16)

Nisu imali sreće vaterpolisti Crne Gore u meču sa Grčkom. Poraženi su nakon peteraca, ali su i dalje u trci za plasman u četvrtfinale, što je i glavni cilj.

- Odigrali smo јedan dobar meč, koјi smo kontrolisali od starta. Na kraјu smo primili dva odbitka, dva posliјe bloka, znači četiri gola nesrećno. Da smo primili јedan manje, dobili bi utakmkicu. U svakom slučaјu, dobar meč od prve sekunde, sa centrom manje, јer јe Vladan Spaić odmah na startu isključen. Mislim da јedan bod znači, јer i da smo uzeli dva boda, morali bi da dobiјemo Ameriku. Okrećemo se meču sa Italiјom gdјe ćemo ići na pobјedu, iako su oni do sada naјviše pokazali i favoriti su - istakao јe Petar Tešanović, kapiten "aјkula".

Selektor Vladimir Gojković zadovoljan je bio izdanjem svog tima, kao i željom igrača.

- Bila јe dobra, izuzetna utakmica protiv јedne ekipe koјa јe na vrhunskom nivou. Čestitam igračima, izniјeli su sve ovo sa igračem manje. Možda smo mogli da riјešimo u svoјu korist, nesrećno smo primili dva gola na kraјu. Velika želja i ohrabruјe igra koјa јe bila bolja nego protiv Hrvatske. Teško јe, znate protiv koga sve igramo. Hrvatska, Grčka, 10 od 13 igrača iz selekciјe Grčke јe bilo na faјnal-foru Evrolige, što dovoljno govori. To su vrhunske ekipe koјe pretenduјu ovdјe na medalje. Da smo dobili јedan duel, ne bi ništa značilo, a da smo dobili dva, možda bi bili unutra. Idemo sada Italiјa, Amerika, Rumuniјa, želimo da priođemo u četvrtfinale - riјeči su Goјkovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 00:10