Mihailo Anđušić / - DPS
31/08/2024 u 12:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Anđušić: U Podgorici je ovo drugo uvećanje cijena vode u nepunih godinu dana

Nakon što je objavljeno da će voda biti skuplja u cijeloj Crnoj Gori oglasio je poslanik DPS-a Mihailo Anđušić koji je naglasio da je u Podgorici je ovo drugo uvećanje cijena vode u nepunih godinu dana.

- Da pojednostavimo, jedno nakon ES1, drugo nakon ES2. Nema velike filozofije, kao što već neđe rekoh, na neđeljnom nivou se vrši “usklađivanje” cijena različitih proizvoda i usluga nakon početne realizacije dijela programa ES2. Poklon građanima Podgorice za nikad teži septembar - napisao je on na mreži X.

Podsjećamo, da će cijene vode u Crnoj Gori biti veće objavilo je Udruženje za unapređenje snabdijevanja vodom i odvoda otpadnih voda, zato što će, kako ističu, u regulatorno dozvoljeni tošak biti uračunato povećanje zarada zaposlenih. Kako pišu, do njega je došlo zbog izmjena kolektivnog ugovora. 

- Uvećanje plata u preduzeću Vodovod i kanalizacija Podgorica se očekuje shodno primjeni programa Evropa sad 2, koje je najavljeno za novembar, za isplatu oktobarske zarade - kazali su iz Vodovoda. 

Odžić: Najavljena poskupljenja vode još jedan u nizu “benefita” programa Evropa sad

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 09:46