/ -
25/12/2023 u 17:16 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Biblioteka "Radosav Ljumović" organizovala program za prvake

Gosti biblioteke bili su učenici prvog razreda OŠ "Štampar Makarije", a dramski kroki za školarce pripremile su koleginice sa Odjeljenja za djecu Vjera Popović, Mirjana Žiha i Tijana Vukčević

U susret novogodišnjim praznicima, Narodna biblioteka "Radosav Ljumović" organizovala je program za najmlađe drugare i uručila prikladne poklone. Gosti biblioteke bili su učenici prvog razreda OŠ "Štampar Makarije".

– Dramski kroki za školarce pripremile su koleginice sa Odjeljenja za djecu Vjera Popović, Mirjana Žiha i Tijana Vukčević. Pozdravnim pismom Deda Mraza otvoren je susret mališana sa Ledenkom Zimić, Starom godinom i Novom godinom. Ova tri junaka Novogodišnje bajke unijela su mnogo smijeha i radosti na licima, kako najmlađih tako i najstarijih gledalaca ove jedinstvene dramske čarolije. Na kraju programa mališanima su uručeni pozdravi i pokloni od Deda Mraza. Uz igračke i slatkiše, djeca su dobila i "Crnogorske bojanke", objavljene u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica – saopštili su iz Biblioteke "Radosav Ljumović".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 11:46