/ -
04/06/2024 u 16:04 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Blok šest dobija novi park

Park se prostire na oko četiri hiljade kvadrata, a osim ambijentalnog uređenja, do skoro veoma zapuštene površine, novi park će biti upotpunjen sa dječijim igralištem, stazama za šetnju i sadržajima za rekreativce, rekla je Olivera Injac

Značajno smo unaprijedili stanje javnih površina u gradu i sigurna sam da će novi park u Bloku šest biti mjesto okupljanja naših sugrađana svih uzrasta, saopštila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

– Park se prostire na oko četiri hiljade kvadrata, a osim ambijentalnog uređenja, do skoro veoma zapuštene površine, novi park će biti upotpunjen sa dječijim igralištem, stazama za šetnju i sadržajima za rekreativce - rekla je Injac.

Izgradnja novog parka u Bloku šest počela je sredinom marta, a završetak radova očekuje se u narednim danima. Park na uglu Bulevara Mihaila Lalića i Ulice Meše Selimovića zamijeniće nekad zapuštenu zelenu površinu koja je često bila na meti napada vandala. Park radi preduzeće Zelenilo, a uz pomoć Komunalnih usluga i Agencije za stanovanje.

– Osim redovnih održavanja, gradska preduzeća vrijedno rade na stvaranju nove vrijednosti za građane, kako kroz izgradnju novih parkova, saobraćajnica, ali i kroz pripremne radove za značajne infrastrukturne projekte koji nas očekuju u narednom periodu – kaže Injac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 03:35