Sa sastanka / -SKUPšTINA GLAVNOG GRADA
08/08/2024 u 14:32 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović: Obezbijedićemo najbolje uslove za sportiste i publiku

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović danas je organizovala sastanak sa predstavnicima Glavnog grada i Fudbalskog saveza, kako bi se nastavio započeti dijalog o potencijalnim rješenjima problema nastalih usljed suspenzije Stadiona pod Goricom od strane Evropske fudbalske unije i to zbog loših uslova u kojima se fudbalski teren nalazi

Sastanku su prisustvovali Aleksandar Vučković, direktor Sportskih objekata, gradski menadžer Luka Đukanović i Miloš Antić iz Sekretarijata za sport, dok je Fudbalski savez predstavljao Momir Đurđevac. Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima za ubrzanu sanaciju terena, a intenzivno su razmatrani dugoročni planovi za unapređenje infrastrukture Stadiona pod Goricom, koji bi doprinijeli održivim rješenjima kako bi se sve buduće utakmice odvijale u adekvatnim uslovima, dostojnim svih standarda koje međunarodna zajednica zahtijeva.

– Podgorica i Fudbalski savez su apsolutno posvećeni rješavanju ovog problema i čvrsto vjerujemo da ćemo zajednički uspjeti da obezbijedimo najbolje moguće uslove za naše sportiste i publiku. Kvalitetni tereni i infrastuktura nisu samo pitanje sportskog prestiža, već i sigurnosti igrača i užitka za ljubitelje fudbala i važno je da svi učesnici dožive najbolje moguće iskustvo. Obezbijeđivanjem ovakvih podržavajućih uslova, promovišemo naš grad ali i sport u cjelini - rekla je Borovinić Bojović.

image

Jelena Borovinić Bojović

-SKUPšTINA GLAVNOG GRADA

Sagovornici su razgovarali i o drugim važnim temama, kao što je rehabilitacija istočne tribine Stadiona pod Goricom, ali i o dugoročnim planovima koji se tiču izgradnje nacionalnog stadion, te su precizirani naredni koraci kako bi se osigurao kontinuitet u saradnji između Glavnog grada i Fudbalskog saveza.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 15:37