Građani u Skupštini Glavnog grada / -SKUPšTINA GLAVNOG GRADA
16/07/2024 u 15:07 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Borovinić Bojović: Uzajamnost je ključ uspjeha

Vjerujem da je uzajamnost ključ za razvoj Podgorice po mjeri svih, izjavila je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojovuć, koja je i danas održala niz sastanaka sa građanima i građankama.

– Građani su, kao što često ponavljam, centar mog angažovanja i trudim se uvijek da –pomognem onoliko koliko je to u mojoj moći. Moram istaći da ovi razgovori nisu samo podrška građanima i građankama, već su isto tako u velikoj mjeri od pomoći i meni samoj da što bolje razumijem potrebe ljudi i grada, kako bi odluke koje donosim bile zasnovane na pravim činjenicama - kazala je Borovinić Bojović.

image

Građani u Skupštini Glavnog grada, razgovor za predsjednicom

-SKUPšTINA GLAVNOG GRADA

Građani traže podršku i pomoć u rješavanju raznovrsnih problema i stituacija, uključujući zdravstvene, socijalne, situacione i životne probleme. Po završetku posjeta i procjene problema, služba Skupštine adresira zahtjeve nadležnim organima uprave Glavnog grada, i u domenu svojih nadležnosti, doprinosi rješavanju podnijetih upita i inicijativa.

image

Građani u Skupštini Glavnog grada, razgovor sa Jelenom Borovinić Bojović

-SKUPšTINA GLAVNOG GRADA

– Ovo je praksa koju predsjednica primjenjuje na sedmičnom nivou, kako bi održala neposrednu komunikaciju sa građanima, i na taj način maksimalno doprinijela izgradnji povjerenja unutar zajednice, povećala transparentnost rada Skupštine, a funkciju koju obavlja približila onima u čije ime je obavlja- saopšteno je iz Skupštine Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 20:09