Бранка Бошњак / -Бранка Бошњак
27/08/2023 u 13:40 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bošnjak: Kopitović lična razmišljanja predstavio kao partijska

Ovakve inicijative koje pominje Kopitović su toliko ozbiljne, da čak prevazilaze ingerencije Odbora grada, već ih treba razmotriti Glavni odbor. Oštro demantujem navode Kopitovića, a tražiću i da snosi odgovornost za ovako ozbiljno narušavanje partijskih propisa, saopštila je Branka Bošnjak

Kao predsjednica Odbora Pokreta za promjene Glavnog grada zelim da informišem javnost, da je naš član Ivan Kopitović, samoinicijativno bez konsultacija sa Odborom, našim odbornicima ili sa mnom kao predsjednicom Odbora dao izjavu u kojoj poziva na smjenu gradonacelnice Olivere Injac, dajuci sebi za pravo da njegova lična razmišljanja predstavi kao partijska, saopštila je Branka Bošnjak, predsjednica Odbora PzP-a Glavnog grada. Njena reakcija uslijedila je nakon što je funkcioner PzP-a Ivan Kopitović na društvenim mrežama pozvao odbornike da što prije predaju inicijativu za provjeru povjerenja gradonačelnice Olivere Injac.

– Ovakve inicijative koje pominje Kopitović su toliko ozbiljne, da čak prevazilaze ingerencije Odbora grada, već ih treba razmotriti Glavni odbor. Mi kao PzP nijesmo učesnici pregovora oko formiranja Vlade i ne želimo da u ovako ozbiljnom trenutku neozbiljno djelujemo. Ukoliko neko želi da zastupa druge partije i čeka da ga pozovu lideri drugih partija, treba prvo da podnesu ostavku na članstvo u PzP i na funkcije koje obavlja u ime PzP, pa da to radi u ime tih partija. Zato oštro demantujem navode Kopitovića, a tražiću i da snosi odgovornost za ovako ozbiljno narušavanje partijskih propisa – kazala je Bošnjak.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:02