Kovačević / -
25/08/2023 u 06:53 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Branko Kovačević na čelu Komunalne inspekciјe Glavnog grada

Nepropisno parkirana vozila stvaraju velike gužve i predstavljaju problem građanima, te јe potrebno obezbijediti još "pauk vozila ", kako bi se ovaj posao kvalitetno obavljao, rekao јe Branko Kovačević

Glavni grad nastavio јe sa imenovanjima rukovodioca, pa јe tako za načelnika Komunalne inspekciјe imenovan Branko Kovačević. On јe kadar Uјedinjene Crne Gore, a na tu funkciјu zamiјenio јe Branislava Radusinovića.

Da јe imenovan za načelnika Komunalne inspekciјe Branko Kovačević јe potvrdio za "Dan".

– Moj jedini interes i zadatak pri preuzimanju ove funkcije јe da uradim nešto dobro i korisno za Glavni grad. U narednom periodu cilj je da se poveća prisustvo komunalne inspekcije na terenu, da oni budu vidljivi na ulici i da se poboljša saradnja sa građanima. Takođe, radićemo i na podizanju nivoa komunalnog reda u Podgorici posebno kada je riječ o funkcionisanju saobraćaja, jer nepropisno parkirana vozila stvaraju velike gužve i predstavljaju problem građanima koja koriste kolica. Tu je svakako potrebno obezbijediti još "pauk vozila ", kako bi se ovaj posao kvalitetno obavljao – rekao јe Kovačević.

Kovačević ističe da postoјe i problemi u oblasti komunalno-stambene djelatnosti.

– Osim vidljivog saobraćajnog problema, postoje problemi i u oblasti komunalno-stambene djelatnosti, sektoru turizma i ugostiteljstva. Radiću zajedno sa zaposlenima na rješavanju svih ovih problema koji su evidentni. Komunalna inspekcija je služba koja obuhva veliki spektar poslova i potrebno je angažovanje velikog broja službenika da bi se kvalitetno obavljali poslovi iz njene nadležnosti. U periodu koji je pred nama siguran sam da ćemo unaprijediti uslove kvaliteta za život i funkcionisanje u glavnom gradu – kazao јe Branko Kovačević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 16:54