Радмила Чагоровић / - SRDJAN_BOLJEVIC
04/09/2022 u 17:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čagorović: Djeca Tološa konačno dobila školu, koju su decenijama tražili i čekali

Čagorović je istakla i da je značajan i za svaku pohvalu i doprinos investitora koji su takođe prepoznali problem naše djece

Djeca Tološa su konačno dobila školu, koju su decenijama tražili i čekali, poručila je odbornica Socijalističke narodne partije Radmila Čagorović.

- Odbornici Socijalističke narodne partije su odavno prepoznali problem građana Tološa i prije skoro tri godine postavili pitanje izgradnje nove škole jer je postojeća oronula. Učešćem u javnoj raspravi o nacrtu Programa uređenja prostora Glavnog grada za 2020.godinu, odbornici SNP su zajedno sa građanima Tološa aktivno učestvovali i dali snažnu podršku ovom velikom projektu, naglasila je ona.

Čagorović je istakla i da je značajan i za svaku pohvalu i doprinos investitora koji su takođe prepoznali problem naše djece.

-Zajedno sa Glavnim gradom i resornim ministarstvima se došlo do željenog cilja i škola u Tološima na početku ove školske godine otvara svoja vrata za djecu Podgorice. Nadamo se da će ovakva saradnja biti dobra praksa i u budućnosti jer je u pitanju dobro djece i porodice kao osnovne ćelije društva. Srećan početak nove školske godine svim đacima a učenicima škole u Tološima srećna nova zgrada u kojoj će sticati znanja i spremati se za svijet odraslih, zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:10