Ilir Camaj / -
12/06/2024 u 15:23 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Camaj: Prvi rezultati pokazuju da je voda plava od vještačkog đubriva

Prijavu zbog pojave plave vode u naselju Kuće Rakića direktor Vodovoda Tuzi Ilir Camaj predao je Osnovnom državnom tužilaštvu

Izvještaj laboratorijske analize još nismo dobili, ali smo u kontaktu sa laboratorijom Vodovoda Podgorice i prvi rezultati ukazuju na to da je u pitanju bilo vještačko đubrivo, rekao je Ilir Camaj, direktor Vodovoda Tuzi. On je kazao da je prijavu zbog pojave plave vode u naselju Kuće Rakića predao Osnovnom državnom tužilaštvu.

– Mještanima Kuća Rakića obezbijeđena je cisterna sa vodom do dobijanja rezultata biohemijske analize uzorka koji je uzet danas. Ona će biti pozicionirana kod prodavnice danas od 17 do 19 časova - kazao je Camaj.

Nišavić: Voda na izvorištu Milješ ispravna

On je istakao da podgorički Vodovod vrši ispitivanje i testiranje vode kao i održavanje pumpnih postrojenja.

– S hodno odluci o privremenom uređenju odnosa izmedju Glavnog grada i Opsštine Tuzi do konačne raspodjele imovine, ispitivanje i testiranje vode kao i održavanje pumpnih postrojenja je nadležnost Vodovoda Podgorica - kaže Camaj.

Ilir Camaj ističe da su uzeli i uzorke vode iz javne česme u Tuzima koja se isto snabdijeva iz bunara u Milješu i rezultati su pokazali da je voda ispravna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:44