Vladislav Dajković / - SLOBODNA CRNA GORA
12/08/2023 u 11:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković na čelu Službe za građane

Živio sam i školovao se u Srbiji, Meksiku i Americi i, samim tim, volio bih da pretočim svoje znanje i iskustvo u rezultate koje će doprinijeti razvoju Podgorice i ljepšem životu njenih građanki i građana, naveo je Dajković

Gradonačelnica Glavnog grada Olivera Injac imenovala je odbornika u Skupštini Glavnog grada i predsjednika Slobodne Crne Gore Vladislava Dajkovića za rukovodioca Službe za građane.

Služba za građane Podgorice, koja se do skoro zvala Građanski biro, bavi se nizom različitih pitanja sa akcentom na pomoć u rješavanju gradskih problema i predstavlja prvi kanal komunikacije između građana Podgorice i Glavnog grada. 

Dajković je tim povodom saopštio da je nakon nekoliko godina bavljenja politikom konačno dobio priliku da pokažem i drugu stranu svoje ličnosti.

- Živio sam i školovao se u Srbiji, Meksiku i Americi i, samim tim, volio bih da pretočim svoje znanje i iskustvo u rezultate koje će doprinijeti razvoju Podgorice i ljepšem životu njenih građanki i građana, naveo je Dajković, saopšteno je iz Slobodne Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 07:08