Dajković obišao mještane Pelevog brijega / - FOTO: SLOBODNA CRNA GORA
03/11/2023 u 12:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dajković obišao mještane Pelevog brijega: Mjesne zajednice uskoro vraćamo u ruke građana

Glavni grad će uskoro otvoriti vrata Mjesnih zajednica za sve građane, a ne za privilegovane pojedince koji su u njima držali kafane, poker aparate, a neki ih čak i pretvarali u stanove koje su izdavali. Bratonožići, hvala na dočeku, poručio je Dajković

V. d. rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković obišao je mještane Pelevog brijega, a povod susreta bili su problemi s kojima se suočavaju mještani ovog kraja, ali i njihova inicijativa da se izabere novi Savjet Mjesne zajednice, saopšteno je iz Slobodne Crne Gore.

- Ja znam da ovakva saopštenja nisu atraktivna jer se ne pominju Rusija, Amerika, NATO, Izrael i Palestina, ali sam shvatio da su običnim ljudima daleko važnija pitanja u njihovoj ulici od cjelokupne svjetske politike - kazao je Dajković.

image

Dajković obišao mještane Pelevog brijega

- FOTO: SLOBODNA CRNA GORA

Dodaje da se odazvao  pozivu časnih i poštenih Bratonožića sa Pelevog brijega kako bi zajedno pokrenuli pitanje izbora novih sastava Mjesnih zajednica koje su do sada bile oružje DPS-a pri lociranju podobnih i nepodobnih glasača. 

- Glavni grad će uskoro otvoriti vrata Mjesnih zajednica za sve građane, a ne za privilegovane pojedince koji su u njima držali kafane, poker aparate, a neki ih čak i pretvarali u stanove koje su izdavali. Bratonožići, hvala na dočeku - zaključio je Dajković.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:19