Luka Krstović / - DEMOKRATE
10/12/2022 u 11:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Demokrate: Izborom Krstovića počela nova era u najmlađoj crnogorskoj opštini

Uvjereni smo da će u toku četvorogodišnjeg mandata nova vlast služiti svim Zećanima, bez obzira na političku i drugu pripadnost, navode Demokrate

Izborom Luke Krstovića za  predsjednika Skupštine opštine Zeta, juče je i zvanično otpočela nova era u ovoj zvanično najmlađoj crnogorskoj opštini.

Luka Krstović rođen je 10.02.1990. godine. Osnovno obrazovanje stekao je u OŠ “Milan Vuković”, a dalje školovanje nastavlja u Ekonomskoj školi u Podgorici. Nosilac je diplome Luča i po struci je ekonomista. Govori tri strana jezika. Živi u Zeti, u Golubovcima.

– Jedan je od najuspješnijih mladih poljoprivrednika u Crnoj Gori. Profesionalno se bavi intenzivnom poljoprivrednom proizvodnjom u zaštićenom prostoru – navode Demokrate.

Ističu da je Krstović u Demokratama još od samog osnivanja.

– Bio je potpredsjednik Mladih Demokrata i predsjednik je Opštinskog odbora Demokrata Zeta.

Građani su željno i dugo iščekivali promjene u Zeti i one su se desile. Uvjereni smo da će u toku četvorogodišnjeg mandata nova vlast služiti svim Zećanima, bez obzira na političku i drugu pripadnost – navodi se u saopštenju Demokrata.

Kako ističu, izborom Krstovića Demokrate na djelu još jednom dokazuju da mladim ljudima daju šansu da odlučuju i upravljaju sa najznačajnijih pozicija u lokalnoj i državnoj upravi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 18:34