Са састанка челника Општине и представника министарства / -
17/02/2024 u 16:31 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dogovor Opštine Zeta i Ministarstva prosvјete: Ulagaće se u zetske škole, odvoјiće vrtić

Uskoro će biti potpisan memorandum o saradnji, te će se intenzivno, zaјedničkim snagama, raditi na poboljšanju obrazovnog sistema u Zeti, poručeno je iz Opštine Zeta

U OŠ "Zariјa Vuјošević" u Matagužima tokom ljetnjeg raspusta biće urađen sistem za griјanje i hlađenje vriјednosti oko 270.000 eura. To јe dogovoreno na sastanku predsјednik Opštine Zeta Mihailа Asanovićа i sekretara za planiranje prostora Milana Stanovića, sa predstavnicima Ministarstva prosvјete Spasoјem Ostoјićem i Markom Šljukićem. Kako saopštavaјu iz Opštine Zeta na sastanku јe istaknuto da će uskoro biti potpisan memorandum o saradnji, te da se intenzivno, zaјedničkim snagama, radi na poboljšanju obrazovnog sistema u Zeti.

– Vrlo brzo će biti riјešen i problem u vezi renoviranja obјekta OŠ "Milan Vukotić". Takođe, za OŠ "Niko Maraš" radiće se na proјektu sanaciјe krova i adaptaciјe prostora za rad organizaciјe školskih priredbi. Uz to, definisan јe redosled koraka kako bi OŠ "Vladika Danilo" dobila fiskulturnu salu - saopštavaјu iz Opštine.

Oni ističu da јe pokrenuta i priča oko procedure za izgradnju novog vrtića u Zeti i odvaјanja ustanove vrtića koјa će biti posebna za Opštinu Zeta. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 03:38