Dom zdravlja na Starom aerodromu / Dan
11/01/2023 u 13:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dom zdravlja Glavnog grada obezbijedio 14 novih vozila

Obnovili smo vozni park, imajući u vidu obim posla ova vozila doprinijeće efikasnijoj i kvalitetnijoj usluzi na svim nivoima i svim djelovima, a posebno Patronažnoj službi koja je jedna od ključnih službi Doma zdravlja.

Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada je, sagledavajući racionalno potrebe funkcionisanja Doma zdravlja, obezbijedio budžetska sredstva i kupio 14 novih vozila marke „dacia“ novi "sandero essential 2022", saopštili su iz pi-ar službe Doma zdravlja Glavnog grada.

- Ovim povodom vas obavještavamo da će sjutra u 11h ispred Zdravstvenog objekta „Stari aerodrom“ biti svečano uručenje ključeva i puštanja 14 vozila u upotrebu čija je vrijednost - 196.160 eura.

Obnovili smo vozni park, imajući u vidu obim posla ova vozila doprinijeće efikasnijoj i kvalitetnijoj usluzi na svim nivoima i svim djelovima, a posebno Patronažnoj službi koja je jedna od ključnih službi Doma zdravlja. Tako da je ovo snažan doprinos kako za zaposlene, tako i za građane za što bržu, dostupniju i kvalitetniju zdravstvenu zaštitu - saopštili su iz DZ.

Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada je u prošloj godini pravio inicijativu za potrebe već dotrajalog voznog parka, prilikom čega su dobili punu podršku od strane Fonda za zdravstveno osiguranje.

- S dobrom vjerom da će u budućnosti zdravstvena zaštita građana Podgorice biti još bolja - navodi se u saopštenju Doma zdravlja Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 14:35