/ -
15/06/2024 u 15:11 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Tuzi: Mještani Kuća Rakića bez vode dočekuju Bajram

Dok se direktor Vodovoda ne vrati iz Njemačke, Kuće Rakića će, zbog njegovog praćenja Evropskog prvenstva u fudbalu, bajramske dane dočekati bez vode, poručuju iz kluba odbornika DPS-a

Mještani Kuća Rukića bajramske dane dočekaće bez vode, ukazali su iz kluba odbornika DPS-a Tuzi. Voda u južnom dijelu Kuća Rakića nije za upotrebu nakon što je u utorak u ovom naselju došlo do incidenta zbog koјeg јe iz česmi tekla voda plave boјe.

– Već nekoliko dana, zahvaljujući neodgovornim i nestručnim licima koja su po različitim kvotama i koalicionim sporazumima dovedeni da upravljaju Vodovodom Tuzi, mještani naselja Kuće Rakića isključeni su sa vodovodne mreže. Nakon nezapamćenog skandala kada je iz česama u Tuzima potekla voda plave boje, javnost još uvijek nije upoznata da li je uprava Opštine Tuzi utvrdila ko je kriv za ovakvu grešku koja je mogla da ima nesagledive posljedice po zdravlje građana. Lokalna uprava saopštila je građanima da dežurne službe ne postoje, te da nakon radnog vremena, očigledno, nema ko da brine o njihovim potrebama – navode iz kluba odbornika DPS-a Tuzi.  

Oni navode da je skandalozno i to što, kako kažu, gradska uprava ne shvata dimenzije ovog problema.

– Ostaje da se nadamo da će se direktor Vodovoda, čim realizuje svoje prioritetne obaveze u Njemačkoj, posvetiti zdravlju mještana Kuće Rakića. Dok se direktor ne vrati iz Njemačke, Kuće Rakića će, zbog njegovog praćenja Evropskog prvenstva u fudbalu, bajramske dane dočekati bez vode – poručuju iz kluba odbornika DPS-a Tuzi. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 02:57