Denis Hot / - EVROPA SAD
25/12/2022 u 10:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Evropa sad: Nova afera dokaz da DPS nastavlja nedržavničku praksu

Upravo ovo je glavni razlog zašto Demokratska partija socijalista ne želi da prekine sa držanjem Podgorice i svih njenih građana u blokadi, kaže Denis Hot, kandidat za odbornika Evrope sad

Nastavak zlonamjerne i nedržavničke prakse DPS-a prikazane u novootkrivenoj aferi koju je objavila dnevna novina „Dan” u članku pod naslovom „DPS uništio oko 600 kilograma dokumentacije“ ne iznenađuje, kaže Denis Hot, kandidat za odbornika na održanim lokalnim izborima u Podgorici.
- Ova afera dodatno upućuje na nedomaćinski odnos Gradske uprave koja, suprotno izbornoj volji građana Podgorice, ne želi da odstupi sa funkcija koje su uzurpirali, a svakim danom sve više se pokazuju brojne nezakonitosti u radu. Upravo ovo je glavni razlog zašto Demokratska partija socijalista ne želi da prekine sa držanjem Podgorice i svih njenih građana u blokadi, već namjerava da i dalje upravlja Glavnim gradom suprotno volji građana od 23. oktobra ove godine, ne poštujući Ustav i zakone Crne Gore - kaže Hot.
Ističe da će nova gradska uprava, na čelu sa Jakovom Milatovićem, naći mehanizme da izvrši potpunu reviziju poslovanja Glavnog grada i svih njegovih lokalnih preduzeća, kao i da sve nezakonitosti koje Ivan Vuković i njemu bliski saradnici trenutno rade, protivno interesu građana Podgorice, neće imati štetnog uticaja na naše sugrađane.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 06:35