/ -
20/02/2022 u 17:44 h
А.Д.-М.Л.В.А.Д.-М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни град: Нико није тражио фарбање кружног тока

Уколико се поступа супротно забранама Одлуке о комуналном реду прописана jе казна од 150 до 10.000 еура за прекршаj правном лицу, док jе за одговорно лици у правном лицу казна од 20 до 1.000 еура

Саобраћајни знаци, заштитни стубићи, кружни ток, пјешачки прелаз на раскрсници улица 13 јул и Московске, префарбани су у нијансе плаве боје. У Улици 13 јул стубићи су офарбани до првих поломљених, које су Путеви прије неки дан поправили и префарбани у бијело. Након два бијела стубића настављају се црвено-бијели према мосту Миленијум. Дијелом су префарбани и стубови уличне расвјете.

Из Главног града казали су да нијесу имали упит за издавање сагласности за исцртавање графита на тој локацији, па самим тим ресорни секретаријат није могао издати дозволу.

– Инспекциjски надзор над спровођењем Одлуке о комуналном реду врши комунални инспектор уколико посебним прописом ниjе утврђена надлежност друге инспекциjе. Обезбjеђење комуналног реда и комунални надзор над спровођењем Одлуке о комуналном реду врши комунални полицаjац. Уколико се поступа супротно забранама из члана 11 ове Одлуке прописана jе казна од 150 до 10.000 еура за прекршаj правном лицу, док jе за одговорно лице у правном лицу казна од 20 до 1.000 еура, предузетнику од 50 до 3.000 еура док jе физичком лицу казна од 20 до 1.000 еура. Прекршаjни налог се може издати jедино на наjмањи износ прописане казне – казали су из Главног града.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 11:29