/ -пг биро
08/03/2022 u 12:13 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Град за жене

Поводом Међународног дана жена Главни град 09.марта организуjе догађаj под називом "Град за жене, жене за град" са циљем да из различитих углова и професиjа jош jедном укажу на значаj жена у заjедници.

Како наводе из ПГ биро, прва панел дискусија одржаће се 09. марта са почетком у 16.00 сати, на тему "Град за предузетнице - предузетнице за град : Дигитално предузетништво" док ће уводно обраћање држати Џемала Лекића Директор Центра за информациони систем Главног града. На панелу ће учествовати, Љубица Костић (Букарица из Асоциjациjа пословних жена), Александра Бошковић (Билд студио), Jасна Пеjовић (Дигитал Бее) док је модераторка Нада Дробњак, посланица у Скупштини Црне Горе

Друга панел дискусиjа одржаће се ма те,у "Родно одговоран град" истог дана у 17.10.сати. Уводно обраћање одржаће Слађана Вуjачић, замjеница градоначелника. Док ће учесници панела бити Снежана Поповић, секретарка Секретариjата за финансиjе Главног града, Весна Поповић, директорица привредног друштва Комуналне услуге, Снежана Бурзан, директорица JУ "КИЦ Будо Томовић" и Теодора Кусовац, проjектни менаџер у Служби за међународну сарадњу. Модераторка овог панела је Ивона Међедовић, руководитељка Службе за остваривање извршне функциjе градоначелника.

Трећа панел дискусиjа одржаће се на тему "Учешће жена у политици" почиње у 18.10 сати. Уводно обраћање одржаће др Ђорђе Сухих, предсjедник Скупштине Главног града. На дискусији учествуjу одборнице у Скупштини Главног града Ирма Нишић, Мариjа Маровић и Ксениjа Аранитовић. Док је модераторка Радмила Чагоровић одборница Социjалистичке народне партиjе у локалном парламенту.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 07:33