Olivera Injac / -OLIVERA INJAC
01/07/2024 u 23:28 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Injac: Ponosna na koleginice koje Podgoricu čine boljim mjestom za život

Na uvodnom sastanku "NALAS Foruma gradonačelnica u Jugoistočnoj Evropi" gradonačelnica Olivera Injac predstavila prakse u oblasti rodne ravnopravnosti koje Glavni grad realizuje zarad ispunjenja ključnih koraka do postizanja rodnog balansa

U Podgorici je počeo "NALAS Forum gradonačelnica u Jugoistočnoj Evropi", a na večerašnjem uvodnom sastanku gradonačelnica Podgorice Olivera Injac je predstavila pozitivne prakse u oblasti rodne ravnopravnosti.

– Forum gradonačelnica je okupio koleginice iz cijelog regiona i to je bila prilika da predstavim pozitivne prakse u oblasti rodne ravnopravnosti koje Glavni grad realizuje u cilju ispunjenja ključnih koraka do postizanja rodnog balansa i veće participacije žena u svim oblastima društvenog angažovanja. Izuzetno sam ponosna na brojne koleginice sa kojima sarađujem u namjeri da Podgorica bude ljepše mjesto za život i ovakvi susreti su prilika da govorimo o izuzetnim ženama i podršci koju svakodnevno jedna drugoj pružamo, snažeći ne samo profesionalne vještine već i lični integritet - kazala je gradonačelnica Olivera Injac.

NALAS je Mreža asocijacija lokalnih vlasti Jugoistočne Evrope koja okuplja 15 asocijacija, predstavljajući tako oko 9.000 predstavnika lokalnih vlasti direktno izabranih od više od 80 miliona građana.

– Kao gradonačelnici Podgorice predstavlja mi izuzetnu čast što su upravo naš grad odabrali za organizaciju Foruma - saopštila je Injac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 23:30