/ -
10/05/2023 u 13:01 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Injac predložila Skupštini: Kompletirani sastavi odbora direktora preduzeća i ustanova

Predloge je Skupštini Glavnog grada dostavila gradonačelica Olivera Injac

Odbor za izbor i imenovanja predložio je Skupštini da imenuje odbore direktora preduzeća. Predloge je Skupštini Glavnog grada dostavila gradonačelica Olivera Injac. Uoči ovog zasijedanja svi konstituenti partije imali su svoje predloge. Za savjete javnih ustanova će se izjasniti sjutra na sjednici odbora, jer se čeka da Injac dostavi predloge za predsjednike savjeta.

U konačnom odbor direktora Vodododa čine Mirko Vukčević, Mileta Marko Ivanović, Miodrag Živković i Aleksandar Nišavić.

U odboru direktora Zelenila su Miloš Krstović, Mihailo Ćupić, Marko Tiodorović i Miloš Radusinović. Odbor direktora Čistoće činiće Milan Vukadinović, Aleksandar Rašović, Zemka Striković i Marija Pejović, a odbor Pogrebnih usluga Nikola Terzić, Branko Popović, Velibor Srdanović i Radoica Ivanović. U odboru direktora Komunalnih usluga su Ana Dujović, Slavko Radowić, Ivana Nenezić i Predrag Šćepanović, a u odboru Agencije za stanovanje Zdravko Vojinović, Marko Jovetić, Emir Pepeljak i Nebojša Andrejević.

U odboru direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice su Ivan Maretić, Ivana Knežević, Ismailisufi Nuri i Darko Stožinić, dok su u Sportskim objektima Esko Muratović, Ivan Kopitović, Petar Dević i Miloš Marović. Odbor direktora Deponije čine Radoš Bulatović, Vladimir Kitaljević, Vladimir Bošković i Marija Pavićević, a u Tržnicama i pijacama su Ervin Kalač, Vanja Popović, Ranko Milić i Radovan Mihailović, dok su u Parking servisu Dragan Koprivica, Anđela Bulatović, Aleksandar Leković i Vaso Todorović. Odbor direktora Puteva čine Vladimir Vujović, Mihailo Čađenović, Koča Đurišić i Slobodan Đukić.

Savjet Agencije za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice činiće Dunja Pešić, Darko Pižurica, Dejan Kastratović i Marija Bulajić Škuletić, dok će u Savjetu Narodne biblioteke "Radosav Ljumović" biti Bećir Vuković, Novica Đurić, Emilo Labudović i Gorica Vukićević. U Savjetu KIC-a "Budo Tomović" su Dalibor Vuksanović, Munevera Turković Vučeković, Mirjana Maslovar i Danijela Bušković, dok su u upravnom odbori "Dječjeg saveza" Milica Šćepanović i Marija Vujović, a u upravnom odboru Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci su Tripko Draganić i Magdalena Popović. Upravni odbor Dnevnog centra za djecu i omladinu sa teškoćama u razvoju čine Nina Strugar i Lina Lakić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 09:15