Jakšić Stojanović u Tuzima / - FOTO: MPNI
09/08/2024 u 10:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Jakšić-Stojanović: Radovi na objektu OŠ,,Jedinstvo” biće završini do septembra

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović i predsjednik Opštine Tuzi, Lindon Gjelaj, obišli su OŠ,,Jedinstvo" u Skoraću gdje su u toku radovi na rekonstrukciji objekta koji podrazumijevaju uređenje fasade, školskih prostorija, kao i prostora oko škole.

Rekonstrukcija se realizuje na osnovu Memorandum o saradnji na osnovu kojeg su Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija, Opština Tuzi i Mjesna zajednica uložili sredstva kako bi unaprijedili uslove u ovoj obrazovno-vaspitnoj instituciji. Radovi će biti završeni do početka školske godine.

Ministarka je istakla da je škola bila u jako lošem stanju i da je pomenuto ulaganje bilo neophodno kako bi učenici ove škole konačno imali adekvatne uslove za školovanje.

- Posebno bih istakla izuzetnu saradnju sa Opštinom Tuzi i Mjesnom zajednicom, kao i veliki doprinos koji je u realizaciji ovog projekta dala dijaspora, što predstavlja dobar primjer kako zajednički, u veoma kratkom roku, možemo uraditi jako mnogo na unapređenju kvaliteta obrazovne infrasture koja predstavlja nužan preduslov i za unapređenje kvaliteta obrazovnog sistema na svim nivoima - istakla je ministarka.

OŠ “Njegoš” u Kotoru postaje energetski efikasna škola

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 15:22