Боровинић Бојовић и Лука Драгачевић   / -Архива
18/05/2023 u 14:03 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelena Borovinić Bojvoić obišla Torlak

Obje strane su izrazile spremnost da učine sve iz domena svoje nadležnosti kako bi se afirmisala i unaprijedila saradnja Crne Gore sa Torlakom, imajući u vidu kvalitet, kao i renome koji ovaj Institut uživa u svijetu, navode iz Skupštine Glavnog grada

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović posjetila je Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak u Beogradu, gdje je razgovarala sa direktorom ove zdravstvene ustanove Lukom Dragačevićem. Iz Skupštine Glavnog grada navode da se Borovinić Bojović kao bivša ministarka zdravlja interesovala koje se vakcine, serumi i ostali preparati trenutno proizvode u Institutu.

–Obje strane su izrazile spremnost da učine sve iz domena svoje nadležnosti kako bi se afirmisala i unaprijedila saradnja Crne Gore sa Torlakom, imajući u vidu kvalitet, kao i renome koji ovaj Institut uživa u svijetu. Borovinić Bojović je obišla laboratorije Torlaka gdje je imala priliku da razgovara i sa zaposlenim stručnim i naučnim osobljem i da se uvjeri da se vakcine i serumi proizvode u najsavremenijim tehničko-tehnološkim uslovima i po najstrožim svjetskim standardima – navode iz Skupštine Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 04:22