/ -
31/08/2024 u 12:29 h
A.D. - M.L.V.A.D. - M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kadić: Nećemo razgovarati sa ljudima koji se nisu odrekli korupcije

Ostavimo negativnu kampanju sa strane i prikažemo sugrađanima i sugrađankama šta je to što im možemo ponuditi, poručio je Vuk Kadić, kandidat za gradonačelnika Podgorice

Spremni smo da razgovaramo sa svima koji žele bolje našem gradu, ali sa onima koji se nisu odrekli kriminala i korupcije neće biti moguće razgovarati niti ćemo mi željeti sa njima razgovarati, poručio je Vuk Kadić, kandidat za gradonačelnika Podgorice Pokreta Naprijed.  Pokret je Izbornoj komisiji Glavnog grada predao listu kandidata za odbornike.

– Konkretno, mislimo na ljude koji se danas nisu ogradili od korupcije i kriminala a oni će se sami prepoznati – rekao je Kadić.   

On očekuje da podgorički izbori budu izbori na koje će, kako je rekao, na neki način sukobljavati "naše programe, vizije ideje".

Pokret Naprijed objavio spisak kandidata za odbornike

– Ostavimo negativnu kampanju sa strane i prikažemo sugrađanima i sugrađankama šta je to što im možemo ponuditi. Mi smo svi građani Podgorice, sjutra ćemo svi mroati da živimo jedni pored drugih i da sarađujemo a sve u u cilju da Podgorica krene naprijed –  rekao je Kadić.  

Predstavljajući listu kandidata za odbornike, Kadić je naveo da su na njoj ljudi koji su integritetom i profesionalnošću podržali grupu birača Pokret Naprijed.

– Četrdeset pet odsto odbornika na listi čine pripadnice ljepšeg pola. To je jedan od načina kojim smo željeli da pokažemo da smo mi u stvari neko ko drži riječ i ko misli da su žene neko ko će donijeti mnogo dobrog Podgorici – rekao je Kadić.    

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 05:33