/ -
23/07/2024 u 09:46 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kaluđerović: Radićemo pasoš svih mostova u gradu

Novčana sredstava od 10. 000 eura koja su u prethodnom periodu bila predviđena za ovakve stvare će ići na malo većem nivou, naveo je Kaluđerović

Odbor za planiranje i uređenje prostora, komunalno-stambenu djelatnost, saobraćaj i zaštitu životne sredine dao je saglasnost na informaciju o stanju mostova u Glavnom gradu sa predlogom mjera za njihovu zaštitu. Odluku je podržalo šest članova odbora, dok odbornici opozicije nisu prisustvovali sjednici. 

Predsjednik odbora Dragutin Vučinić je pitao Ninoslava Kaluđerovića, sekretara za saobraćaj, da li je zadovoljan stanjem mostova u gradu. 

Sekretar za saobraćaj Ninoslav Kaluđerović je rekao da će uraditi pasoš svim mostovima. 

- Uradićemo par kvalitetnih odluka, mislim da ćemo po prvi put biti u situaciji da se odradi nešto što se zove pasos svakog mosta u Pdogoroci. To je projekat koji će trajati malo duže, novčana sredstava od 10. 000 eura koja su u prethodnom periodu bila predviđena za ovakve stvare će ići na malo većem nivou. Očekujem podršku svih relevantnih insititucija - rekao je Kaluđerović. 

Odbor je saglasan da Glavni grad sporazumno riješi imovinsko-pravne odnose sa Vasilijem Brkovićem za parcelu u Piperskoj ulici u Zagoriču.

Predstavnica Direkcije za imovinu Marija Perović Durutović saopštila je da je parcela predviđena za sportski sadržaj. 

– Angažovan je procjenitelj koji je procijenio vrijednost nepokretne imovine. Ovo je lijep način da se ovo riješi u korist građana – rekla je Perović Durutović. 

Data je saglasnost na odluku o određivanju lokacije sa elementima urbanističko – tehničkih uslova za izgradnju radionice za potrebe preduzeća Zelenilo. Sekretar za planiranje prostora Miljan Barović je rekao da će radionica poslužiti za potrebe preduzeća. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

06. septembar 2024 18:58