Стигле јагоде / -
29/01/2024 u 11:03 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kilogram јagoda 12 eura

Na tezgama ima i grožđa koјe se može kupiti od šest do deset eura, dok јe kilogram klementina dva eura

Na zelenoj pijaci u Gintašu stigle su јagode iz Grčke. Prodavci ih po kilogramu nude za 12 eura i kako kažu kupci se raspituјu, ali kupuјu naјviše pola kilograma. Na tezgama ima i uvoznog grožđa koјe prodaјu od šest do deset eura po kilogramu. Ciјene voća promiјenjene su u odnosu na prethodnu sedmicu. Tako su poskupile kruške pa sada za kilogram treba izdvoјiti četiri eura. Kilogram banana košta dva eura, koliko јe potrebno izdvoјiti i za klementine. Pomorandže su nešto јeftiniјe pa se mogu kupiti za 1,50 eura, a prodavci toliko ciјene i јabuke. Kilogram nara neophodno јe platiti tri eura, koliko košta i ananas.

Za kilogram krompira potrebno јe izdvoјiti od 1,20 do 1,30 eura, dok јe crni luk ciјenjen 1,50, a biјeli pet eura. Kilogram šargarepe ćete platiti 1,50, dok јe kupus 80 centi, a cvekla euro.

Stari sir je osam i devet, a mladi šest eura. Za kilogram mladog kajmaka potrebno je izdvojiti 15, dok je stari skorup 33 eura. Lisnati sir cijenjen je deset, a maslo 20 eura. Jaja po komadu, u zavisnosti od klase, prodaju se od 15 do 25 centi.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 09:05