Andrija Klikovac / -M. VUJISIC
25/03/2024 u 11:02 h
N.S.-M.L.V.N.S.-M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Klikovac: Nije trebalo odlagati sjednicu Skupštine Glavnog grada

U ovom trenutnku Demokratska partija socijalista nema nikakve razgovore u vezi davanja kvoruma, niti jednoj niti drugoj struji unutar Pokreta Evropa sad, naveo je Klikovac

Klub odbornika DPS-a nije se na kolegijumu sa predsjednicom Skupštine Glavnog grada Jelenom Borovinić Bojović izjašnjavao oko zahtjeva Posebnog kluba za odlaganje sjednice jer smatramo da ovaj klub nije zvanično formriran, saopštio je Andrija Klikovac, šef kluba. Klikovac navodi da im je nejasno na koji način ovaj klub šalje Skupštini Glavnog grada bilo kakvu inicijativu s obzirom da "na sjednici Skupštine Glavnog grada nije konstatovano njegovo postojanje".

–Smatramo da se na te zahtjeve ne možemo izjasniti niza ni protiv. Smatramo da nije trebalo odlagati sjednicu Skupštine Glavnog grada. Ovo je neozbiljno prema građanima Podgorice - rekao je Klikovac. 

Klikovac je ponovio raniji stav da su izbori jedini način izlaska iz političke krize.

– U ovom trenutnku Demokratska partija socijalista nema nikakve razgovore u vezi davanja kvoruma, niti jednoj niti drugoj struji unutar Pokreta Evropa sad. Neka budi opušteniu vezi toga, mi ne ne želimo da se sa njima takvima dogovaramo - poručio je Klikovac. 

(VIDEO) Vuković: Ukoliko se sjednica ne održi 27. marta upute o radu će nam dati ministarstvo



Sjednica Skupštine Glavnog grada odložena za 27. mart

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:41