Pregovori u Zeti / - PREGOVORI U ZETI
23/11/2022 u 10:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Koalicija "Za budućnost Zete" poručila Demokratama: Ponuđene su vam tri najbitnije funkcije

Od šest raspoloživih i najbitnijih funkcija izvršne vlasti, vama smo ponudili tri, i to potpresjednika Opštine, sekretara Skupštine, potpredsjednika Skupštine, saopštili su iz Koalicije "Za budućnost Zete"

Uvažene kolege iz Demokrata, ne vidimo razlog vašem iznenađenju budući da smo vam na našem posljednjem sastanku od šest raspoloživih i najbitnijih funkcija izvršne vlasti, ponudili tri, i to pozicije potpresjednika Opštine, sekretara Skupštine, potpredsjednika Skupštine, dok bi našoj koaliciji, zajedno sa SNP-om, pripale preostale tri funkcije, saopštili su iz Koalicije "Za budućnost Zete".

- Pritom vas podsjećamo da ste vi na nedavno završenim izborima osvojili 21 odsto, a naša koalicija sama skoro 50 procenata, što je 250 posto više u odnosu na vas, te stoga smatramo da je naša ponuda bila i više nego korektna, drugarska, bratska i zetska, a na nju od vas nismo dobili ni odgovor - navode iz Demokratskog fronta.

Ističu da oni iz DF-a nisu nikad nikog ucjenjivali.

- Samo smo mi bili ucjenjivani, o čemu svjedoči cjelokupna crnogorska javnost. Što se nas tiče, mi smo i dalje otvoreni za dogovor s vama, i bićemo spremni da podijelimo odgovornost za vršenje vlasti u našoj Zeti, i da je gradimo u korist svih njenih građana. Naša ponuda prema vama za ove tri funkcije i dalje stoji, i mi vas pozivamo da se vratite za pregovarački sto, i da na bazi izbornih rezultata i povjerenja građana zajedno služimo interesima građana Zete - navode iz DF-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:24