/ -архива
28/06/2022 u 14:22 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Корона у вртићу "Драган Радуловић": У изолацији 15 малишана и васпитач

У васпитноj jединици "Полетарац" стариjа jаслена група, односно деветоро дjеце, васпитач и медицинска сестра се налазе у самоизолациjи, након што jе корона вирус идентификован код jедне од медицинских сестара, саопштили су из ЈПУ "Ђина Врбица"

Након што jе утврђено присуство корона вируса код jедног васпитача средње вртићке групе у васпитној јединици "Драган Радуловић", мjера самоизолациjе jе 28. jуна 2022. године изречена за 15 малишана, на период од десет дана.

– Присуство вируса ковид-19 диjагностификовано jе код jедног васпитача, коjи jе доброг здравственог стања и без развиjене озбиљниjе клиничке слике. Код малишана средње вртићке групе за сада нису идентификовани знаци оболиjевања и надамо се да ће тако и остати – кажу из ЈПУ "Ђина Врбица".

Поред средње вртићке групе у ВJ "Драган Радуловић" коjоj jе данас изречена мjера самоизолациjе, у самоизолациjи се од сриjеде, 22. jуна 2022.године, налази 27 малишана jедне од стариjих вртићких група у васпитне јединице "Ђина Врбица".

– Због присуства корона вируса код jедне медицинске сестре млађе вртићке групе у ВJ "Ђина Врбица", 19 малишана и васпитачу ове групе прописана jе мjера самоизолациjе, такође, на период од десет дана. У васпитноj jединици "Полетарац" стариjа jаслена група, односно деветоро дjеце, васпитач и медицинска сестра се налазе у самоизолациjи, након што jе корона вирус идентификован код jедне од медицинских сестара. Дjеца и запослени коjи се налазе у самоизоалциjи су доброг здравственог стања и немаjу развиjене симптоме коjи би указивали на присуство вируса ковид-19. Надамо се њиховом брзом повратку у наше радне собе – казали су из ЈПУ "Ђина Врбица".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:29