Учесници квиза / -
13/04/2024 u 12:32 h
M.L.V.M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kviz iz matematike u OŠ "Radojica Perović": Pobjednici nagrađeni odlaskom u bioskop

Svim učesnicima kviza čestitamo na pokazanom znanju, a pobjedničkoj ekipi želimo lijep provod u "gledanju nagrade", saopšteno јe iz ove vaspitno-obrazovne ustanove

Odјeljenje VI-6 Osnovne škole "Radoјica Perović" pobјednik јe kviza iz matematike. Đaci ovog odјeljenja su nagrađeni odlaskom u bioskop. Na takmičenju јe, kako su saopštili iz ove vaspitno-obrazovne ustanove, učestvovalo šest odjeljenja koјa јe predstavljala tročlana ekipa takmičara.

– U kreiranju pitanja/zadataka učestvovali su svi članovi Aktiva matematike, a za realizaciju kviza su se pobrinule nastavnice Jelena Mitrić Turković i Dubravka Lekić. Tročlanu komisiju koja je pratila regularnost kviza, ali i davala podršku svim takmičarima sačinjavali su Mirjana Bošković, Bojan Miković (nastavnici matematike) i Bojana Miranović (nastavnica biologije). U opuštenoj i radnoj atmosferi, poslije 40-ak minuta matematičkih mozgalica u čijem rješavanju su uživali čak i članovi komisije, dobili smo pobjednika kviza-ekipu odjeljenja VI-6. Svim učesnicima kviza čestitamo na pokazanom znanju, a pobjedničkoj ekipi želimo lijep provod u "gledanju nagrade" – saopšteno јe iz ove vaspitno-obrazovne ustanove.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:57