/ -
04/08/2022 u 16:04 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ljiljana Maraš iz Demoktrata ukazuje: Zbog ubrzanog rada broјni propusti

Kao primјer loše urađene saobraćaјnice navodi nedavno rekonstruisanu Ulicu kralja Nikole

Pred izbore, po ustaljenoj praksi, radi se ubrzano pa je „brzina” u radu donijela i brojne propuste, a najbolji primjer je nedavno rekonstruisana Ulica Kralja Nikole, kazala јe Ljiljana Maraš, odbornica Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

– S jedne strane ulice su označena nova parking mjesta, a sa druge biciklistička staza ograđena stubićima. To je suzilo kolovozne trake da vozači imaju veliki izazov da ulicom prođu, a ne oštete retrovizor ili stubić kojim se razdvaja biciklistička traka. Mimoilaženje vozila bude skoro nemoguće ako se u ulici istovremeno nađu teretna vozila, autobusi ili kombi. Građani koji se priključuju iz sporednih ulica nemaju nikakav pregled zbog parkiranih vozila, već izlaze „na slijepo” ili ih dočeka vozilo iz istog smjera – kaže Maraš.

Kao primјer loše urađene saobraćaјnice navodi i Ulicu Steva Boljevića, koja je, kako kaže, do sada „krpljena” bezbroj puta, a i dalje nema atmosfersku kanalizaciju.

– Zato, „nadležni” pokažite da svi radovi, obilasci MZ nijesu samo predizborna formalnost pred, već da brinete o građanima i saosjećate sa njihovim problemima– navodi Maraš.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. oktobar 2024 15:14