Ljiljana Lutovac / -LJILJANA LUTOVAC
19/04/2024 u 11:53 h
A.D.A.D.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lutovac: Nulta tolerancija za nepravdu

Prioritet je obezbijediti da stambeni resursi budu pravično raspoređeni prema stvarnim potrebama naših građana, posebno onih koji su u najranjivijem položaju, kaže Ljiljana Lutovac (SNP)

Da su stanovi u Glavnom gradu dodjeljivani funkcionerima bivše vlasti umjesto socijalno ugroženim građanima predstavlja očigledan primjer zloupotrebe ovlašcenja i nepoštovanja osnovnih principa pravičnosti i socijalne odgovornosti, saopštila je Ljiljana Lutovac, potpredsjednica odbora SNP Glavnog grada.

– Ova nepravda je neprihvatljiva i ne smije biti tolerisana. Prioritet je obezbijediti da stambeni resursi budu pravično raspoređeni prema stvarnim potrebama naših građana, posebno onih koji su u najranjivijem položaju. U borbi za pravdu i transparentnost, samo zajedničkim naporima možemo osigurati da naš grad bude mjesto u kojem svako ima pravo na dostojanstveni život i jednake šanse - navela je Lutovac.

Javni resursi moraju koristiti na transparentan i odgovoran način, u skladu sa potrebama i interesima svih građana, zaključuje Lutovac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:19