Branka Marković, poslanica Pokreta Evropa / PES - IGOR SLJIVANCANIN
07/07/2024 u 17:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Marković: Pošto Milatovićevi odbornici vjeruju DPS-u, logično je da ne vjeruju PES-u

Pošto Milatovićevi odbornici vjeruju DPS-u, logično je da ne vjeruju PES-u, ocijenila je poslanica PES-a Branka Marković.

Kako ističe, umjesto preuzete retorike od novih saveznika iz opozicije i izmišljotina koje u dosluhu nastavljaju da šire na račun aktuelnog premijera, građani očekuju odgovor zašto su odbornici Pokreta za Podgoricu promijenili mišljenje i odustali od dogovora, nakon sastanka Milatovića sa opozicijom.

- Javnost i dalje nije dobila odgovor koji su realni razlozi da Pokret za Podgoricu odbija da formalizuje dogovor. Zato je jasno zašto Milatovićevi odbornici i dalje ne mogu da objasne kako će sa DPS-om srušiti većinu u Glavnom gradu, nakon godinu dana rada gradske uprave. Zamjena teza neće proći, jer ne može se istovremeno fingirati pregovori sa PES-om, a paralelno dogovarati podrška inicijativi opozicije uz saglasnost DPS-a  -istakla je Marković.

Kkao naglašava, građani Podgorice će imati priliku da kažu šta misle o novom političkom savezu i strateškom preokretu predsjednika države, kad god se izbori održali.

- Tada će se vidjeti i koliki je izborni legitimitet predsjednika države i da li su našoj zemlji neophodni prije svega vanredni predsjednički izbori - poručila je Marković.

Zaključuje da politika koju trenutno vode predsjednik države i njegovi odbornici potpuna je suprotnost od onoga za šta su ih glasali građani Podgorice i Crne Gore.

PES Podgorica: Milatovićevi odbornici traže izgovor da se udruže sa DPS-om

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jul 2024 20:10