20/06/2024 u 13:46 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

MZ Stara varoš po zahtjevima građana: Obnovljen mobilijar, pokošena trava

Iz MZ Stara varoš navode da su dobili petiiciju građana da se česma na Trgu Bećir Bega Osmanagića ponovo stavi u funkciju

Obnovljen parkovski mobilijar na nekoliko lokacija u Mjesnoj zajednici Stara varoš rezultat је angažovanja mjesne zajednice, Sekretarijatа za lokalnu samoupravu i rada gradskih preduzeća. U poslednjih mjesec dana kako su naveli iz Mjesne zajednice Stara varoš dobijali su od građana zahtjeve za popravku polomljenih i postavljanje novih klupa, zamjenu rasvjetnog kluba, košenje trave.

– Sve zahtjeve građana smo proslijedili Sekretarijatu za lokalnu samoupravu kako bi se posao sto prije završio, kao što je to bilo u našem sLučaju – saopštili su iz MZ Stara varoš.

image
-

Iz mjesne zajednice navode da su na Skalinama zamijenjene polomljene klupe, dok su oko poligona u blizini vrtića na Brijegu Morače, postavljene četiri nove klupe i pokošena trava.       

image
-

– Na dječjem igralištu u dvorišnom dijelu zgrade Pejton u Ulici Oktobarske revolucije obnovljene su klupe i postavljene još dvije nove. Čitavom dužinom ulice Oktobarske revolucije su zamijenje polomljene daske na klupama, u dvorišnom dijelu zgrade Monteks na Trgu Božane Vučinić postavljen je rasvjetni stub. Takođe, u dvorišnom dijelu zgrade Monteks obnovljeno je pet klupa i pokošena trava. U dvorišnom dijelu vojne zgrade u Ulici bratstva i jedinstva obnovljene su sve polomljene klupe i pokošena je trava – saopštili su iz MZ Stara varoš.

image
-

Iz MZ navode da su dobili petiiciju građana da se česma na Trgu Bećir Bega Osmanagića ponovo stavi u funkciju. Zaključuju da su svi zahtjevi građana dobrodošli zarad sinhronizovanih akcija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. jul 2024 10:54