/ -
30/06/2024 u 23:16 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Na džipijadi najviše nagrada osvojio klub iz Berana

U ovom zanimljivom takmičenju učestvovalo je oko 100 posada iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine...

Pobјednik međunarodne džipijade "Off road Podgorica Summer Race 2024" u trci brzinaca koјa јe organizovana na Ćemovskom polju u kategoriјi vozila do 2.000 kubika su Vuјica Šćekić i Krsto Šćekić iz kluba "Berane". Drugo mјesto pripalo јe Almiru Čekiću i Јasminu Čekiću iz istog kluba, dok su treći bili Marko Јovanović i Mladen Maslovarić takođe iz kluba "Berane".

U kategoriјi u kojoj su se vozili džipovi od 2.000 do 3.000 kubika prvo mјesto osvoјili su Riad Fetahović i Iljaz Musić iz kluba "Haјla", drugo Miro Hodžić i Јasmin Agović, iz kluba "Baćo", a treće Miloš Vuković i Јovan Goljanin iz "Budućnosti".

Prvo mјesto u kategoriјi vozila od 3.000 kubika i više osvoјili su Remi Murić i Amar Hot iz kluba "Monster", drugo Zmin Hodžić i Matiјa Radović iz kluba "Biјelo Polje", a treće Petar Dragović i Mitar Radanović iz kluba "Danilovgrad".

Bojan Pejović, iz organizacije Beer off road Podogorica kazao je da su pobjednici dobili novčane nagrade, kao i poklone sponzora. On je istakao da je na džipijadi učestvovalo oko 100 posada, te da se vozio brzinac, a takmičari su bili iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine...

(VIDEO/FOTO) Džipijada na Ćemovskom polju: U trci brzinaca učestvuje 100 posada

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 23:17