Na štandu izložene domaće rukotvorine / -
27/04/2024 u 11:36 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na Trgu nezavisnosti: Pijaca u tvom naselju

Cilj pilot projekta je da građanima omogućimo da brže i lakše dođu do proizvoda koje nude Tržnice i pijace, saopštio je Andrija Babović, vršilac dužnosti sekretara za komunalne poslove

Pilot projekat Tržnica i piojaca "Pijaca u tvom naselju" počeo je izlaganjem proizvoda na Trgu nezavisnosti. Na 11 štandova građani su mogli da kupe voće, povrće, cvijeće, domaće brašno, domaće sokove, likere, med ali i rukotvorine.

image

U ponudi domaći proizvodi

-

Vršilac dužnosti sekretara za komunalne poslove Andrija Babović saopštio je da je cilj pilot projekta da građanima omoguće da brže i lakše dođu do proizvoda koje nude Tržnice i pijace.

image

Andrija Babović

-

–Na 11 štandova imamo raznoliku ponudu. Takođe, na štandu Tržnica i pijaca postoji upitnik na osnovu kojeg želimo da dobijemo povratnu informaciju od građana šta je to što oni žele da kupe i šta je to što trebamo da im primaknemo kako bi njihove potrebe za kupovinom bile zadovoljene. U fokusu su nam građani treće starosne dobi – rekao je Babović.

Pr Tržnica i pijaca Biljana Jovović kaže da je cilj projekta promocija.

image

Biljana Jovović

-

– Na našem štandu upoznajemo sugrađane sa idejom kako će to izgledati na pokretnim pijacama. od njih tražimo informaciju šta je njima potrebno kada je u pitanju pijačna usluga. Građane pitamo koje je to naselje u kojem žele da vide pokretnu pijacu, u koje doba dana, jer to su informacije koje su nama važne kako bi što bolje razvili projekat. Mi smo na samom početku. Brojni gradovi u Evropi imaju tradiciju pokretnih pijaca. Vjerujem da je ovo lijep projekat koji se u saradnji sa građanima može lijepo razviti – poručila je Jovović.      

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:09