Zdjela malina od dva do dva i po eura / Dan
15/07/2024 u 07:43 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Na zelenoj pijaci u Gintašu kilogram grožđa tri i po eura

U odnosu na prethodni vikend poskupio je pipun pa je za kilogram, umjesto euro, sada potrebno izdvojiti euro i po

Na tezgama zelene pijace u Gintašu kilogram američkog grožđa može se kupiti za tri i po eura, koliko košta i kilogram "kardinala". Zdjela malina od 200 grama je dva eura, a 250 grama - dva i po eura, breskve su od dva i po do tri i po eura po kilogramu, nektarine i kajsije po dva i po, dok je kilogram šljiva prodavan za dva eura. Kilogram višanja može se pazariti za tri eura, dok je kilogram krušaka dva i po eura. Limun je prodavan za tri eura. U odnosu na prethodni vikend poskupio je pipun pa je za kilogram, umjesto euro, sada potrebno izdvojiti euro i po. Lubenica se, u zavisnosti od kvaliteta, može kupiti od 50 centi do euro po kilogramu.

Kada je u pitanju povrće cijene su ostale nepromijenjene u odnosu na prethodni vikend. Crmnički luk se može kupiti za dva eura po kilogramu, dok je bijeli pet eura. Kilogram šargarepe je dva eura, krastavca od dva do dva i po. Za kilogram paradajza potrebno je izdvojiti euro i po, rozi paradajz je 50 centi skuplji i košta dva eura, dok se šeri može kupiti za pet eura.

Na zelenoj pijaci u Gintašu kilogram nektarina dva i po eura

Domaći krompir je od 80 centi do euro, glavica bijelog kupusa je euro. Paprike koštaju od 1,30 do 1,50 eura po kilogramu, dok je tikvica euro.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

06. septembar 2024 19:14