Vučelić, Vešović, Baošić i Radević   / -
17/06/2024 u 16:53 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nezavisni odbornici, Prava i Slobodna Crna Gora podržavaju Injac

Pravili smo vlast sa jednim ljudima, nećemo je rušiti sa drugima, kaže Stefan Vešović (PCG), Boban Radević (SCG) kaže da je grad u mnogo boljem stanju neko za vrijeme DPS-a, dok Nemanja Baošić poručuje da bilo kakav aranžman sa opozicijom ne dolazi u obzir

Neću podržati niјednu iniciјativu od strane onih koјi su pune tri deceniјe kreirali atmosferu podјela u društvu, te predstavljali pogonsko gorivo i satelit partiјe za DPS u sprovođenju otvorene anti-srpske agende na svim nivoima, saopštio je Nemanja Baošić, nezavisni odbornik u Skupštini Glavnog grada. 

– Ukoliko nema mogućnosti za dogovor između PES-a i Pokreta za Podgoricu postoјi niz alternativnih opciјa za skraćenje mandata Skupštine Glavnog grada. Bilo kakav aranžman sa spomenutim političkim subјektima ne dolazi u obzir što se tiče Nemanje Baošića – naveo je Baošić. 

SD, SDP i LP predali inicijativu za razrješenje gradonačelnice

Inicijative odbornika SD-a, SDP-a i LP-a o razrješenju skraćenju mandata Skupštini Glavnog grada i gradonačelnice neće podržati ni Maja Vučelić, nezavisna odbornica. 

Protiv inicijative opozicije je i Boban Radević, odbornik Slobodne Crne Gore. 

– Nećemo podrzati inicijativu za razrješenje gradonačelnice Injac, jer smatramo da je grad u mnogo boljem stanju neko za vrijeme DPS-a. Smatram da će inicijative opozicije ostati bez potrebne većine – poručio je Radević. 

Ni Prava Crna Gora neće podržati inicijativu za skraćenje mandata Skupštini i razrješenje gradonačelnice. 

– Mi nećemo podržati inicijative. Pravili smo vlast sa jednim ljudima, nećemo je rušiti sa drugima – rekao je Stefan Vešović, odbornik Prave Crne Gore. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:33