/ -
30/01/2024 u 15:47 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novu čistilicu probali u centru

Autočistilica namijenjena je za čišćenje trgova, uskih ulica, kaldrme...

Ekipe Čistoće novom mašinom očistile su Trg nezavisnosti i dio Njegoševe ulice u centru grada. Autočistilica nabavljena je nedavno, a vrijednosti je 159.598 eura. Kako je kazala Senada Mulešković, pi ar Čistoće, nabavka ove mašine predviđena je radi čišćenja trgova, uskih ulica, kaldrme, naselja Stara varoš i Drač.

image
-

– U sklopu današnjih redovnih aktivnosti, zaposleni vrše mašinsko čišćenje prostora Trga nezavisnosti i dijela Njegoševe ulice, kao i na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog. Čišćenje se obavlja uz angažovanje nedavno nabavljene autočistilice, namijenjene upravo za održavanje asfaltnih površina, to jeste saobraćajnica, pješačkih staza, biciklističkih staza koje zadovoljavaju širinu radnog vozila. Ova vakumska ulična čistilica modernim dizajnom povezuje naprednu estetiku i funkcionalnost. Karakteriše je snaga, udobnost i jednostavnost korišćenja koje su oblikovane prema zahtjevima korisnika, a doprinijeće još kvalitetnijem održavanju čistoće javnih gradskih površina – rekla je Mulešković.

Mulešković je apelovala na građane da sve vrste otpada odlažu onako kako je to predviđeno jer će nam na taj način grad biti čistiji i ljepši.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 16:37