/ -
25/04/2024 u 18:09 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

NVO Gnijezdo: Zeleni ambasadori Crne Gore

Zelene ambasadorke, Kristina Lalatović i Anja Uskoković, su predstavile zelene ideje koje će značajno doprinijeti očuvanju i unapređenju našeg okruženja i lokalne zajednice, saopštili su iz NVO Gnijezdo

Predstavnici NVO Gnijezdo na sastanku sa Slađanom Anđušić, sekretarkom za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom i predstavnicima Kancelarije za mlade Glavnog grada, predstavili su projekat "Zeleni ambasadori Crne Gore". Projekat je podržan kroz projekat "Osnaživanje učešća civilnog društva u oblasti životne sredine u procesu pristupanja EU (4E)". Kako navode iz NVO Gnijezdo, projekat sprovodi NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore u partnerstvu sa NVO Sjeverna zemlja, NVO Društvo mladih ekologa Nikšić i NVO Green Home.

– Zelene ambasadorke, Kristina Lalatović i Anja Uskoković, su tokom sastanka predstavile svoje zelene ideje koje će značajno doprinijeti očuvanju i unapređenju našeg okruženja i lokalne zajednice. Ova saradnja je prvi korak ka podršci inicijativama koje će Zeleni ambasadori realizovati u Podgorici. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija – saopštili su iz NVO Gnijezdo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:09