/ -
21/02/2023 u 13:14 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Obnovljena igrališta

Potpuno su obnovljena dječija igrališta u Ulici Meše Selimovića i Ulici Vasa Raičkovića

Ekipe Zelenila ovih dana angažovane su na detaljnom sređivanju dječjih igrališta. Potpuno su obnovljena dječija igrališta u Ulici Meše Selimovića i Ulici Vasa Raičkovića.

– Na dječjem igralištu u dijelu park šume Tološi, u Ulici Meše Selimović popravljene su i ofarbane klupe i tobogan, ugrađena je nova klackalica i ljuljaška sa dva sjedišta, dok je u Ulici Vasa Raičkovića, uklonjen dotrajali i polomljeni dječji mobilijar i ugrađene nove dječje sprave. U ovoj ulici obnovljena je i teretana na otvorenom. Takođe, na ovom igralištu izvršena je dopuna podloge novim slojem rizle, te zamijenjen pijesak u pješčanicima, dok su sve parkovske klupe zamijenjene novim, a postojeći biljni fond dodatno je oplemenjen – saopštili su iz Zelenila.

Oni navode da je na dječjim igralištima u Moskovskoj ulici, na Bulevaru Serdara Jola Piletića, u parku Zelenika, Koniku i drugim lokacijama popravljen i ofarban parkovski mobilijar.

– Još jednom apelujemo na naše sugrađane da se savjesno ophode prema zelenim površinama, u kojima uživaju sve generacije – kažu iz Zelenila.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 13:27