Jasna Jovanović / -SKUPšTINA GLAVNOG GRADA
07/03/2024 u 15:36 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbornica PES-a Jasna Jovanović u decembru podnijela ostavku

Predsjednica Izborne komisije Glavnog grada Dragica Milačić kaže za "Dan" da iz Pokreta Evropa sad nisu dobili predlog za zamjenu odbornika

U sazivu za sjednicu Skupštine Glavnog grada zakazane za 21. mart proslijeđena je ostavka odbornice Pokreta Ervopa sad Jasne Jovanović. Jasna Jovanović je ostavku podnijela 29. decembra prošle godine. Kako je navela u tekstu ostavke, čini to zbog stupanja na dužnost v.d. direktorice Direktorata za cjeloživotno učenje.

Predsjednica Izborne komisije Glavnog grada Dragica Milačić kaže za "Dan" da iz Pokreta Evropa sad nisu dobili predlog za zamjenu odbornika.

–Tražili smo od PES-a da dostavi kandidata za popunu odborničkog mjesta i do sada takav materijal nije stigao – rekla je Milačić.

U izvještaju Izborne komisije Glavnog grada sa sjednice od 27. decembra prošle godine utvrđeno je da je za odbornicu u Skupštinu Glavnog grada izabrana Iva Vučinić sa izborne liste Građanski pokret URA-CIVIS- Albanska alternativa. Ona će zamijeniti Aidu Batilović koja je podnijela ostavku nakon što je imenovana za v.d. direktora KIC-a "Budo Tomović".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:12