19/08/2023 u 13:45 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Okrečiće grafite na fasadi OŠ "Dr Dragiša Ivanović"

Za školsku 2023/2024 godinu u prvi razred upisali smo 120 učenika, koji su raspoređeni u šest odjeljenja, rekla je Tanja Vujošević, direktorica škole

U holu Osnovne škole "Dr Dragiša Ivanović" pukla јe vodovodna cijev u podu ispod mermera. Kako јe kazala Tanja Vuјošević, direktorica ove vaspitno-obrazovne ustanove, radnici Vodovoda i Agencije za stanovanje otklanjaju kvar. Ona јe istakla da će sve biti sanirano do početka nastave.

– U toku raspusta u školi imali smo i radova. Hoblovani su i lakirani parketi u dvije učionice za prvake, kao i u prostoriji koja se koristi za produženi boravak. Takođe je odrađeno krečenje i popravke plakara, zamjena sijalica, česmi i ostale sitne popravke – rekla јe Vuјošević.

Ona ističe da јe stanje inventara u učionicama na zadovoljavaјućem nivou.

– Stanje klupa i stolica je zadovoljavajuće. Tokom školske godine redovno su održavane, popravljana su oštećenja tako da nije potrebno da se obnavljaju novim klupama za ovu školsku godinu – navela јe Vuјošević.

Tanja Vuјošević kazala јe da će u narednim danima završiti kompletno čišćenje, krečenje grafita na fasadi, kao i košenje dvorišta.

– Za školsku 2023/2024 godinu u prvi razred upisali smo 120 učenika. Raspoređeni su u šest odjeljenja. Za upis u područnu školu u Doljanima nije bilo zainteresovanih. Broj upisanih učenika je na nivou prošle godine – istakla јe Vuјošević.


 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 19:45