/ -
19/10/2022 u 14:58 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

OŠ 18. oktobar: Za rodjendan objavili prvi broj školskog lista „Bioče”

Naša škola broji 41 učenika sa kojim radi 16 nastavnika. Učestvujemo na raznim manifestacijama, događajima,takmičenjima i konkursima, poručio je Željko Bojanić, direktor škole

Osnovna škola 18. oktobar proslavila je još 59 godina rada i postojanja zanimljivim programom i predstavljanjem prvog broja školskog lista „Bioče”. Kako je istakao Željko Bojanić, direktor škole, nastava u ovoj školskoj ustanovi se odvija od 1963. godine. 

– Ove školske godine imamo 41 učenika sa kojim radi 16 nastavnika. Ovo јe jedna od rijetkih škola na vangradskom području gdje nemamo smanjivanje broja učenika, zahvaljujuci ljudima koji su ostali na selu. Bioče je selo udaljeno deset kilometara od grada i u perspektivi ima sjajnu šansu za razvoj. Posebno bih istakao rad nastavnika i naših đaka. Škola jeste mala, međutim ja je smatram velikom, jer su naši učenici veliki. Oni ne zaostaju ni u jednom elementu vaspitanja i obrazovanja nekih većih škola. Naša djeca učestvuju na svim manifestacijama, događajima,takmičenjima i konkursima. Ove godine smo odštampali i prvi broj školskog lista „Bioče”  koji će, nadam se postati tradicija. Imamo sjajnu perspektivu i smatram da ni u budućnosti nećemo imati problem sa brojem đaka, čak mislim da će broj učenika biti i povećan – naveo јe Boјanić.

image
-

Na proslavi 59. rođendana ove vaspitno-obrazovne ustanove prisustovali su ministar prosvete, Miomir Vojinović kao i poslanici u Skupštini Crne Gore, Dragan Ivanović i Dragan Vukić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 19:19