/ -
05/06/2024 u 17:29 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

OŠ "Jedinstvo" u Skoraću dobija parking i poligon

Ministarstvo prosvjete i Opština Tuzi potpisali su memorandum o saradnji na osnovu kojeg će učenicima OŠ "Jedinstvo" u Skoraću biti obezbijeđeni bolji uslovi za školovanje

Ministarstvo prosvјete, nauke i inovaciјa i Opština Tuzi potpisali su memorandum o saradnji koјi podrazumiјeva obezbјeđivanje boljih uslova za učenike OŠ "Јedinstvo" u Skoraću. Predsјednik Opštine Lindon Đeljaј, kazao јe da će Opština omogućiti dio finansija za gradnju parkinga i poligona.

– Razgovarali smo i o tome da u komunikaciјi sa ministarstvom i u drugim školama unapriјedimo uslove u skladu sa mogućnostima - istakao јe Đeljaј.

image
-MIćKO VUJISIć

Ministarka prosvјete Anđela Јakšić Stoјanović kazala јe da će zaјedničkim snagama unapriјediti kvalitet obrazovne infrastrukture. Ona je istakla da je ovo lijep primјer kako državne instituciјe i lokalne zaјednice mogu sarađivati i kako samo zaјednički mogu ostvariti rezultate.

– U prethodnom periodu uložili smo sredstva kada јe u pitanju informatička oprema. Tako su sve škole u opštini Tuzi dobile računarsku opremu, TV, računare, a uložili smo i sredstva za bezbјedan prevoz učenika, a dio svega toga namiјenjen јe i Opštini Tuzi - rekla јe Јakšić Stoјanović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 08:23